Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου ΔΕΗ

 

SMART ELECTRICS
Αφοί Κουραχάνη | Ηλεκτρολόγος Περιστέρι - Πετρούπολη

 

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι σχετικά νέο έγγραφο που με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία από την 1 Νοεμβρίου 2011 πρέπει να εκδίδεται για κάθε κτήριο. Τα πιστοποιητικά ΔΕΗ ή υπεύθηνη δήλωση εγκαταστάτη (ΥΔΕ), δεν είναι έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ γιατί προέρχεται και περιγράφεται από Υπουργική Απόφαση (συνημμένα έγγραφα), επομένως είναι επίσημο κρατικό έγγραφο. Ανάλογα με τη μορφή και τη χρήση του κτηρίου πρέπει να επανεκδίδονται κάθε 1 με 14 έτη, όπως θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι απαραίτητα είναι για την έκδοση κάθε νέας καινούριας παροχής ρεύματος της ΔΕΗ, για την επανασύνδεση παλιάς παροχής, για την αλλαγή του ονόματος στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός, ενώ τέλος πιστοποιητικά ΔΕΗ χρειάζονται ακόμα και για αιτήσεις αυξήσεως της ισχύος της παροχής.

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ αναλαμβάνει να εκδώσει ο ηλεκτρολόγος και συγκεκριμένα εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος, ο οποίος θα έρθει στο χώρο σας για αυτοψία.

 


Το νέο πιστοποιητικό ΔΕΗ σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει από 1/11/2011 αποτελείται από την:

 Υπεύθυνη δήλωση Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη
 Έκθεση παράδοσης ηλεκτρικής εγκατάστασης
 Πρωτόκολλο ελέγχου ηλεκτρικής εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384 ή κατά ΚΕΗΕ
 Σχέδια κάτοψης ηλεκτρικής εγκατάστασης και ηλεκτρικού πίνακα

Απευθυνθείτε στην Smart Electrics και τον Κουραχάνη Παναγιώτη για περισσότερες λεπτομέρειες και για άμεση και οικονομική έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ.

 

 

 


ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΑΧΑΝΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΙΛΙΟΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ